игри в дома

Начало | игри в дома | 8 популярни ТикТок танца, които да научите още сега

8 популярни ТикТок танца, които да научите още сега

Аз детето | 2020-08-14

8 популярни ТикТок танца, които да научите още сега

Знаете ли, винаги сме били фенове на уникалното, различно и ново ТикТок съдържание! Често не харесваме да гледаме едни и същи клипове с един и същи звук и хора, които изглеждат различно, но правят едно и също! И все пак има един определен тип съдържание, което е доста еднообразно и въпреки това не попада в дразнещата категория. За какво говорим ли? За ТикТок танците! Вие също ги харесвате, нали? И не бихте имали нищо против да научите някой от тях, да го публикувате и да получите много сърчица от много хора! Е, това със сигурност може да стане ако сте наясно кои са най-популярните танци в момента. Тези с които останалите „зяпачи“ като нас са толкова свикнали, че винаги им харесват и кликат сърчица на поразия. Все пак няма нищо лошо човек понякога да иска да е популярен с нещо! Пък и танците изобщо не дават лош пример, даже е хубаво да се танцува, пък макар и всички да правим един и същи танц. Така че включете се и нека сърчицата завалят сега...

Renegade

Трудност – 4 от 5

Няма шега, това все още си е най-известният танц и всички продължаваме да го харесваме. Така че ако още не сте го опитали сега е времето, а дори и да сте, още едно видео не пречи, сега може дори да сте още по-добри! А знаете ли, че Джалайя Хармон, 14-годишното момиче, което го измисли намери интернет слава и дори гостува в едно от най-известните шоута в САЩ с водеща Елън!

Say So

Трудност – 2 от 5

Лесен и в същото време ефектен танц, който също всички все още обожаваме. Всъщност стана така популярен, че изпълнителката, чиято песен се използва го включи в официалното видео към песента. Така че защо и вие не го включите във вашия профил?

Supalonely

Трудност – 3 от 5

Много движения на ръцете – изглежда доста трудно, но ако го упражнявате само 10 минути ще го схванете бързо, а в същото време е ефектно и всичките ви приятели ще се чудят как го правите, ако вече самите те не го знаят, така че, какво чакате, време е за танц с ръцете, готино и е и определено всички ще го харесат, независимо, че 80 процента от населението на Земята го знае, за сърчица има достатъчно място все още в ТикТок.

Heatwave

Трудност – 3 от 5

Страхотни движения и малко импровизация – този танц ще ви накара да изглеждате като професионалисти. Опитайте го и дори сами ще се учудите колко ви бива след като изгледате собственото си видео! А представете си колко ще го харесат другите!

Wow you can really dance

Трудност – 0 от 5

Защо нула ли? Много просто – това е по-скоро нещо смешно, което да направите, отколкото танц, но го слагаме тук, защото е доста популярно и става и за танцуване и за всичко! Просто ви трябва малко въображение, а можете дори да включите и домашните любимци, тук можете да бъдете оригинални и популярни едновременно, яко, нали?

Don’t Start Now

Трудност – 1 от 5

Лесно, но пък изглежда забавно и отново – всички го харесваме, какъв по-идеален танц от този?

Hands clapping

Трудност – 5 от 5

Признаваме си, така и все още не сме усвоили този танц, който е по-скоро пляскане с ръце и крака, но много бързо и с много движения. Вярно със стената успяваме да го направим, но тук ви трябва приятел, който често ви обърква и греши, но пък е забавно и веднъж ако успеете, ефектът е страхотен.

Blinding Lights

Трудност – 3 от 5

Закъснял претендент за най-популярен ТикТок танц досега, „Blinding Lights“ на Weeknd изисква трима души, които могат да се движат в относителен синхрон. Началото на оригиналния танц е доста регулирано, въпреки че от вас зависи дали искате да пробвате или не по точните правила. Последните две секунди оставят малко място за креативност, така че... действайте!

Имате ли клип на някой от тези танци? Пратете ни го и ще го споделим с всички! ;-)



Коментари
1 коментар

Каролин Иванова, 8 г.,

Публикувано на 26.08.2020

Сички видеа са страхотни

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град