Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Играчките се завръщат в новите епизоди на „Power Players“

Играчките се завръщат в новите епизоди на „Power Players“

Аз детето | 2020-05-12

Играчките се завръщат в новите епизоди  на „Power Players“

Cartoon Network ви кани на нови приключения с Аксел и неговия безстрашен екип играчки. В предстоящите епизоди на поредицата героите ги очакват свежи предизвикателства, които изискват много изобретателност. Ще могат ли и този път да спрат злите планове на Бесния?

Аксел е главният герой в тази история и има уникална суперсила – той може да се превръща в играчка и да съживява други такива. Заедно със своите приятели-играчки, между които са: сержант Щурм, Маско и Галилео, създават почти непобедим екип. Те смело отблъскват всякакви атаки и се опитват да спасят планетата от Бесния и неговите привърженици. Всеки от тези супергерои има различни умения, които ги правят много ефективни, когато обединят сили.

Ще можете да гледате новите епизоди и вълнуващите приключения на тези забавни персонажи по Cartoon Network! В един от тях, гениалният чичо на Аксел разработва ново изобретение, което привлича вниманието на злодеите. Целият екип се заема с ключова задача: без да събудят чичото, да се опитат да попречат на Орангутанк да открадне въпросния Бластер! Какво ли ще измислят играчките, за да спрат тази кражба?

„Power Players“ започва на 18 май и продължава всеки ден от 17.00 ч. по Cartoon Network.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град