Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Изненада: „Невероятният свят на Гъмбол“ все пак ще има още епизоди

Изненада: „Невероятният свят на Гъмбол“ все пак ще има още епизоди

Аз детето | 2019-11-05

Изненада: „Невероятният свят на Гъмбол“ все пак ще има още епизоди

Последен сезон, ама друг път! Нали не си мислехте, че семейство Уотерсън ще оставят нещата така... някак недовършени и без да ви накарат да се усмихнете поне още пет-шест пъти! Любимият на толкова много деца син котарак по света и неговото шантаво семейство просто не могат да оставят нещата така! Така че, фенове, – празнувайте, скоро ще можете да се сбогувате подобаващо с жителите на Елмор! Всъщност създателите на сериала са решили да го продължат по един много интересен начин. Няма да е точно такъв какъвто го познаваме досега, но пак ще е много интересен! Точно за новата година, януари 2020, очаквайте сериалче от един сезон и 10 епизода наречено „Училищният албум на Дарвин“.

В него няма да се насладим на купищата щуротии, които Гъмбол сътворяваше всеки път, но пък ще опознаем останалите герои и техните най-смешни приключения, които досега са останали скрити за нас. В „Училищният албум на Дарвин“ всичко започва с това, че директор Браун заръчва на Дарвин да направи годишник за гимназията. В началото това е доста трудна задача за рибата с крака, но в крайна сметка той получава помощ от приятелите си и Елмор Плюс и разкрива още по-интересни неща от живота в странния град. Всеки епизод ще се занимава индивидуално с отделни ученици като Банана Джо, Сара, Клейтън, духа Кери, балона Алън, както и с учителите, които правят всичко по силите си да влязат в годишника.

Създаден през 2010 г. и в момента в шестия си сезон, „Невероятният свят на Гъмбол“ продължава да се нарежда като едно от най-популярните шоу програми на Cartoon Network в целия свят – редовно привлича повече от 130 милиона зрители. „Училищният албум на Дарвин“ е най-новото продължение на поредицата. То ще представи най-доброто от Гъмбол, по един динамичен, придружен с изключително смешни моменти, начин. Точно в стила, към който феновете са се привързали през годините.



Коментари
1 коментар

Диана Ангелова , 14 г.,

Публикувано на 09.06.2020

Мисля че това което правите е супер якото! !!!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град