любими герои

Начало | любими герои | Кой герой от „Хотел „Трансилвания“ прилича на теб? Бързо теста реши и тайната разкрий!

Кой герой от „Хотел „Трансилвания“ прилича на теб? Бързо теста реши и тайната разкрий!

Аз детето | 2018-07-20

Кой герой от „Хотел „Трансилвания“ прилича на теб? Бързо теста реши и тайната разкрий!

Добре дошли в петзвездния пищен хотел „Трансилвания“, чийто собственик е самият граф Дракула – мястото, където чудовищата и техните семейства могат да отдъхнат и да се държат естествено, без да бъдат притеснявани от хората. В него почивка от криенето, плащането и въобще света на хората намират някои от най-известните чудовища на света – Франкенщайн, Мумията, Невидимият човек, семейство върколаци, Пльоки и много, много други! Или поне си почиват за малко, защото знаете ли, че зад всяко от тези чудовища се крие по един човек! Не, нямаме предвид буквално! Всяко от тези страшилища притежава типично човешки черти и това съвсем не е случайно. Създателите на хитовата поредица неведнъж са казвали, че любимите ни чудовища всъщност са просто деца, но с различен външен вид! Мейвис може и да е на 120 години, Дракула на... хиляда, а пък Мумията, кой знае... Въпреки това техните характери, начин на мислене са си чисто детски. Създателите им са се вдъхновили от децата, така че искате ли да разберете точно кой герой сте „създали“ вие? Кой герой прилича на вас!

Това може да стане много лесно и забавно с нашия интересен тест. И този път дори и тези от вас, които са правили нашите тестове нека прочетат това: начинът за изчисляване на резултата ще е малко по-различен! Преди всеки отговор ще намерите определен емотикон. Може би не знаете, но гостите на хотел „Трансилвания“ напоследък са луди по емотиконите, така че това не е избрано случайно. Както казвахме ще намерите емотикон... Добре запомнете точно кой емотикон ви се повтаря най-често, защото той ще ви подскаже и резултата след това! А сега да се впускаме в теста!

1. Кое от изброените занимания би ви харесало най-много за свободното време?

танци

четене на книги

опитване на нови храни

пътуване из различни места

нито едно от изброените

2. Кой плод от изброените обичате най-много?

ягоди

диня

праскови

портокал

банан

3. Ако можехте да имате една от следните суперсили, коя бихте избрали?

да се превръщате в прилеп

да сте невидим

да живеете вечно

да сте много силен/силна

да четете мисли

4. Представете си, че сте известният Дракула! С какво бихте се занимавали?

ще сте капитан на кораб

ще сте известен писател/писателка

ще сте театрален актьор

ще бъдете журналист

ще управлявате хотел

5. С кой от изброените герои ще бъдете най-добър приятел, ако живеехте в хотел „Трансилвания“?

Пльоки

Франкенщайн

Върколака

Мумията

Гремлини

6. Дори и чудовищата ги е страх от нещо! Кое от изброените неща ви плаши най-много?

тъмното

призраците

страшилището под леглото

високото

непознатото

7. Кое е идеалното място за живеене според вас?

на брега на морето

„Дисниленд“

в джунглата

в голям град

огромен замък

Какво ще кажете, ние смятаме, че тези въпроси са достатъчни, за да се изчисли резултатът! Тогава смело напред. Вижте кое чудовище е създадено по ваш образ. ;-)

Може да не сте най-зрелият човек, но бъдете сигурни, че сте супер. Докато другите са твърде заети със себе си и започват да се занимават с това как трябва да се направят нещата, вие сте решени да се радвате на живота във всеки момент. Често не умеете да се концентрирате, но въпреки това накрая някак си всичко ви се получава. Това се дължи на малка доза късмет и много талант.

Въпреки че не всички хора ви забелязват, вие винаги се грижите да изглеждате по възможно най-добрия начин. Макар че не всички го разбират, понеже е доста интелигентно – чувството ви за хумор е невероятно. Освен това вие сте толкова умни, че нямате проблеми в създаването на нови приятелства, дори и когато не ви виждат.

Вие сте Уини! Доволни ли сте? И не, това съвсем не означава, че сте като бебетата! Уини може и да е сладка, но е способна да победи дори и мечка! При това вие също като нея имате наистина силни черти в характера си, които показвате в най-подходящите моменти!

На практика той е просто човек, но пък какъв човек само! Такъв приключенски характер имате само! Истина е, нали? Със сигурност имате прекрасни преживявания от пътуванията си по целия свят (или не се съмняваме, че ще имате). Също така можете да отидете до другата страна на земята, за да направите хората, които обичате, щастливи...

Независимо от годините ви, вие сте най-авторитетната фигура в семейството си, защото умеете да успокоявате всички останали, когато започнат да се държат като „чудовища“! Понякога сте малко резки с хората, но това е, защото ги обичате. Често обаче се страхувате от промените и непознатото, а не бива! Животът е интересен, когато се случват неочаквани неща, така че се отпуснете мъничко!



Коментари
1 коментар

Сани , 9 г.,

Публикувано на 29.06.2020

Аз съм и невидимия и Денис

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град