любими герои

Начало | любими герои | Най-добрите Brawlers, които всеки фен трябва да има

Най-добрите Brawlers, които всеки фен трябва да има

Аз детето | 2021-04-22

Най-добрите Brawlers, които всеки фен трябва да има

Brawlers – ако тази дума не ви говори нищо, значи този текст и тези герои за които ще ви разкажем, може и да ви се сторят малко неясни. Но това съвсем не означава да не го прочетете. Напротив, ще се запознаете с нещо интересно, най-новата маниашка игра, която всичките ви приятелчета играят. Тя се нарича Brawl Stars и вече набра толкова популярност, че дори и на нас ни хареса. Не отнема много време, така че да не прекараш целия ден вперен в таблета и в същото време е интересна. За тези от вас, които не са запознати ще кажем накратко. През интернет провеждате различни състезания с играчи от цял свят. Можете да играете в отбор, сами или с още един. При това на различни терени и с различни битки.

Понякога събирате скъпоценни камъни и печели този отбор, който събере повече, понякога пък събирате куфарчета и трябва да останете последните неелиминирани на терена, друг път пък можете да пазите сейфа си, докато се опитате да разбиете този на другия отбор. Най-хубавото от всичко обаче е, че Brawl Stars изисква стратегия. Не е достатъчно да тичате по терена и да стреляте наляво и надясно. Понякога и това помага, но с правилната стратегия вероятността да спечелите е още по-голяма. При това стратегията ви трябва да включва и различните Brawlers – всеки от тях е с уникални умения и действа различно на различен терен.

Brawlers всъщност са уникални герои, които не сме виждали в нито една друга игра досега и затова решихме да посветим малко внимание на тях или по-точно на нашите пет любими, които според нас запален фен трябва да има и да играе с тях поне веднъж. Така че този текст е посветен на тях – едни по-различни герои от една по-различна игра!

Нита (Nita)

Нита определено засенчва доста от другите герои в Brawl Stars, благодарение на бързата си скорост на презареждане на оръжието, многото си точки живот и скоростта си на действие. Нита е отличен избор при защитаване на сейфа или пък, когато ще сте в отбор с други играчи. Те могат да обират скъпоценните камъни, а вие да ги защитавате от другия отбор. Това си е една идеална формула за победа. Освен това обаче нита има и мечка, която атакува всички близки врагове на бойното поле. Така реално благодарение на Нита вие ще имате още един член на отбора си, без да нарушавате правилата. Най-хубавото е, че можете да отключите този Brawler при достигане на 15 трофея, което всъщност е много бързо и в ранен етап на играта. Така че как да не харесваш Нита!

Пам (Pam)

Пам не е бърза, но пък е много издръжлива и разполага със своя лична лечебна станция. Тя не само възвръща точките си живот по-бързо от останалите, но можете да давате точки и на другите от отбора ви, което е чудесно и е гаранция за победа! Оръжието на Пам не може да стреля по няколко противника едновременно обаче, нито пък се зарежда много бързо, но ако уцелите право в целта, поваляте противника с един удар, което спестява много време, така че Пам също попада в любимите ни Brawlers.

Тара (Tara)

Тара е един от най-добрите атакуващи герои в Brawl Stars поради факта, че таро карта може да нарани няколко противника едновременно. Благодарение на тази способност, тя може да отстрани много врагове наведнъж, особено когато всички членове на отбора се придържат заедно, а това е много честа стратегия. Това я прави смъртоносна заплаха в 3v3s, както и в Showdown.

Спайк (Spike)

Спайк е един от най-добрите герои, които можете да имате в Brawl Stars. Този странен кактус има малко точки живот, но пък идеално ги компенсира с невероятната си огнева мощ. Той може да хвърля малки кактуси, които експлодират при контакт, точно като скрити бойни мини. Неговият специален удар пък му позволява да постави кактуси наблизо, като така всички ваши противници ще бъдат хванати в капан и забавени за известно време.

Леон (Leon)

Леон е най-новото попълнение в играта и вероятно дори най-добрия Brawler досега. Той е невидим враг, който нанася повече щети отблизо. Докато другите играчи се борят да се приближат до враговете си и така биват атакувани и често губят, Леон може да стане напълно невидим за 10 секунди. Достатъчно време, в което противникът не те вижда, но ти можеш да го елиминираш. Как да не харесваш Леон?

А кой е вашият любим Brawler? Споделете с нас в коментарите!



Коментари
17 коментара

Янко Атанасов, 10 г.,

Публикувано на 11.06.2019

Тази игра е просто супер когато спокоен влизам играя обиват ме и се изнервям чудесноо

Kridtian , ,

Публикувано на 07.02.2020

моя коментар е много хубав

Александър , 8 г.,

Публикувано на 09.02.2020

Някой знае ли колко са картите Brawl Stars? Аз търся Леон

искрен , 13 г.,

Публикувано на 09.03.2020

играта е много добра

Николета , ,

Публикувано на 09.03.2020

Тази игра е просто прекрасна много ме кефи като ме обуват и като гъба купи много се нервирам Момиче съм ясно е Имам повече от осем хиляди купи Много готина игра е Brawl Stars Най готина игра на света

, Теодор , 9 г.,

Публикувано на 18.03.2020

Аз търся Леон

Теодор Николов, 9 г.,

Публикувано на 24.03.2020

Искам LEON

Теодор Николов, 9 г.,

Публикувано на 10.04.2020

Много искам леон

Mitko , 14 г.,

Публикувано на 03.05.2020

Много яко

Сани , 9 г.,

Публикувано на 28.06.2020

Какво е Braw Stars

Христо Петров, 8 г г.,

Публикувано на 11.08.2020

Аз също търся леон много готин бролер

Кайчо Колев, 12 г.,

Публикувано на 12.11.2020

Кофти игра губи много време. Тва е за пубери бе. Друго си е да джиткаш авери с колелетата.

Румяна , 13 г.,

Публикувано на 15.05.2021

това е най

Алексечето Дамянова, 15 г.,

Публикувано на 06.07.2021

аз пък имам леон

Илиана , 11 г.,

Публикувано на 17.11.2021

Моят любим brawler е EMZ

валентин , ,

Публикувано на 25.01.2022

имам амбър но искам леон

Магдалена , 9 г.,

Публикувано на 28.03.2024

Много яка игра. Инсталирах я, но имаше нова версия. Не ми даваше да я изтегля. Имах Леон там

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град