Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Новият трейлър на „Замръзналото кралство 2“ ни разкрива още малко от новото магическо приключение на Ана, Елза и Олаф

Новият трейлър на „Замръзналото кралство 2“ ни разкрива още малко от новото магическо приключение на Ана, Елза и Олаф

Аз детето | 2019-06-11

Новият трейлър на „Замръзналото кралство 2“ ни разкрива още малко от новото магическо приключение  на Ана, Елза и Олаф

Тази година ще очакваме зимата с нетърпение. Ще я посрещнем с много настроение и ентусиазъм, за да се потопим в снежния, приказен свят на „Замръзналото кралство 2“. Приключенската анимация, вдъхновена от книгата „Снежната кралица“ на Ханс Кристиан Андерсен, чиято първа част се превърна в една от класиките на Дисни за всички времена, се завръща с изумителна нова част, която представя прелестна картина, вдъхновяваща динамика и шеметна история.

В новия трейлър на филма пред зрителите се откриват още малко от новите опасности, които дебнат зад всеки ъгъл, и очакват обитателите на Арендел. Време е Елза, Анна и техните верни приятели да се изправят очи в очи с мистериозната тайна за тяхното кралство, която датира от древни времена. Миналото не е това, което познават, и изисква много кураж и дързост, за да се впуснат в неговите безкрайни загадки. Сериозни изпитания и челен сблъсък с непознатото очаква любимите ни герои, които за пореден път ще ни превърнат в част от приключението.

Какво се случва с магическите способности на Елза? Ще бъде ли магията достатъчна, за да „замръзне“ злото завинаги? Дали двете сестри ще се справят със сложните и непредсказуеми изненади на съдбата и миналото? Ще разберем заедно този ноември, пътувайки смело през сезоните на любимата анимация.

Режисьори на „Замръзналото кралство 2“ са Крис Бък и Дженифър Лий, която е и сценарист заедно с Алисън Шрьодер. Продуцент на филма е Питър Дел Веко. Филмът ни приветства в снежните си обятия в кината от 22 ноември на 2D, 3D и IMAX 3D.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град