Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Околосветско пътешествие със „Скуби-Ду“ и приятели

Околосветско пътешествие със „Скуби-Ду“ и приятели

Аз детето | 2020-07-13

Околосветско пътешествие със „Скуби-Ду“ и приятели

Лятото е идеалното време за решаване на криминални мистерии и разобличаване на призраци. Всеки ден до 31 август по Boomerang младите зрители ще могат да си припомнят любимите си епизоди от поредицата „Спокойно, Скуби-Ду!“, както и да гледат филми с участието на младите детективи.

Страхът има големи очи – целият Скуби-Ду детективски екип знае това. Главният герой обаче, въпреки размерите си, не е най-смелият. Точно като най-добрия му приятел – Шаги. Двамата могат да бъдат мотивирани само с обещанието за празненства и вкусна храна. По време на лятната почивка ще можете да гледате най-добрите епизоди от тази емблематична поредица, чиито герои не са загубили своята популярност през поколенията. До 31 август ваканционните сутрини ще бъдат пълни с емоции и детективски загадки, които трябва да бъдат разрешени. Освен това всеки ден ще бъде излъчван и по един филм с любимите герои.

Околосветското пътешествие със „Скуби-Ду“ може да бъде гледано всеки ден от 10:00 ч., а в 11:00 ч. зрителите могат да се насладят на подбрани филми с детективската банда.

Ура! Нови епизоди на „NINJAGO“ от 13 юли!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град