афиш

Начало | афиш | Пипи Дългото чорапче отново се завръща в театър „София“ за едно незабравимо представление

Пипи Дългото чорапче отново се завръща в театър „София“ за едно незабравимо представление

Аз детето | 2017-11-17

Пипи Дългото чорапче отново се завръща в театър „София“ за едно незабравимо представление

Реалност или фантазия? А не може ли и двете? Ако попитаме Пипи Дългото чорапче тя със сигурност би ни отговорила, че в Белгийско Конго всичко е възможно. Една история за едно необикновено момиче, което с различния си поглед към света успява да спечели приятели и да преодолее всяко препятствие... с изключение на едно. Приказка за това кои сме ние, какви сме били и какви бихме могли да станем. Приказка за това какво искаме, какво сме искали и какво бихме могли да искаме. Приказка за това как да обичаме, как сме обичали и как бихме могли да бъдем обичани.

Най-силното момиче в света – това безспорно е Пипи Дългото чорапче! Любима на поколения героиня, Пипи предизвиква всеки да поиска да фантазира и да създава свои светове. Малко непокорна, дъщеря на Ангел и Негърския крал, Пипи е просто едно девет годишно дете, което успява да превърне собствената си реалност в истинска, за радост на Томи и Аника.

„Що се отнася до Пипи, никога не се знае...“

Вие също може да станете част от този фантазен свят, защото на 19-ти ноември Пипи отново ще поздрави децата в театър „София“ и ще им покаже забавната страна на живота и магията на детството в един спектакъл на режисьора Кристияна Бояджиева.

Пипи винаги е била онова хлапе, което защитава, което е силно, което е най-добрият приятел. В моите представи Астрид Линдгрен винаги е говорила за едни деца, не само Пипи, а и другите ѝ герои, които носят в душата си една доброта и една справедливост, която се опитват да прокламират в света, макар и бидейки много различни, разказа пред БНР Бояджиева. По същия начин и Пипи е едно дете, което превръща света на Томи и Аника в невероятен въображаем свят и това е пътят, който сме търсили в нашето представление – въображаемия свят на Пипи, на всяко дете, защото знаем, че светът на децата е доста по-различен и той е основно въображаем и после реален – споделя още тя.

„Пипи Дългото чорапче“ можете да гледате в театър „София“ на:

  • 19 ноември (неделя) 11.00 часа, Голяма сцена
  • 01 декември (петък) 12.15 часа, Голяма сцена
  • 03 декември (неделя) 17.00 часа, Голяма сцена
  • 08 декември (петък) 10.00 часа, Голяма сцена
  • 12 декември (вторник) 10.00 часа, Голяма сцена
  • 13 декември (сряда) 10.00 часа, Голяма сцена
  • 16 декември (събота) 11.00 часа, Голяма сцена

След всяко представление за деца през декември Дядо Коледа ще раздава подаръци на малките зрители. Билети можете да закупите на адрес: София, бул. „Янко Сакъзов“ 23А или на ъгъла на ул. „Г. С. Раковски“ и ул. „Славянска“.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град