Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Посоката е само „Напред“ с новата очарователна анимация на Дисни и Пиксар

Посоката е само „Напред“ с новата очарователна анимация на Дисни и Пиксар

Аз детето | 2019-07-19

Посоката е само „Напред“ с новата очарователна анимация на Дисни и Пиксар

Понякога толкова силно искаме да избягаме от реалността, че съзнанието ни рисува какви ли не чудати картини. Точно навреме, за да разнообрази сивите зимни месеци и да отговори на най-смелите ни нереалистични представи идва и новата анимация на Дисни и Пиксар, която наготово ще ни поднесе един нов магически свят. „Напред“ е приключение от нова висота, което ще владее кината през 2020 година, събирайки на едно място елфи, еднорози, говорещи животни, магически създания – всички те в едно красиво и любопитно съжителство.

В центъра на сюжетната линия на „Напред“ са двама очарователни братя елфи. Те поемат смело напред към едно вълнуващо пътешествие, което да им разкрие дали все още някъде е останало поне мъничко магия. За да проследим тяхната необикновена история, ще ни се наложи да посетим един приказен свят, в който уличните животни са еднорози, а джуджета, кентаври и дракони живеят заедно в най-съвременни условия на цивилизацията. Чудати картини, готин хумор и непредсказуеми случки очакват всички любители на анимационната вселена!

Режисьор и сценарист на „Напред“ е Дан Сканлън („Колите“), а продуцент е Кори Рей. Това е и екипът, който стои и зад „Университет за таласъми“. Музиката е на Джеф Дана („Добрият динозавър“) и Михаел Дана („Животът на Пи“).

Продължаваме „Напред“ към 2020 година, когато на 6 март на 2D и 3D се пренасяме в много симпатичен нов свят.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град