Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | През лятото на кино: вижте най-очакваните анимационни филми!

През лятото на кино: вижте най-очакваните анимационни филми!

Аз детето | 2019-07-05

През лятото на кино: вижте най-очакваните анимационни филми!

Няма как да не се съгласите – лятната ваканция непременно трябва да бъде весела и запомняща се. И ако навън точно в момента е непоносима жега и изобщо не е за излизане или пък вали проливен дъжд, защо не се обадите на приятелите си и не отидете на кино? Насладете се на прохладната и тъмна зала и гледайте някой готин филм. Така и ще се забавлявате и няма да усетите кога е дошло времето да бъдете навън. Особено пък с най-горещите премиери на анимационни филми, които чакахме толкова дълго. Сещате ли се кои са те? Без съмнение и вие ги очаквате и сега ще ви подсетим!

Птиците отново ще бъдат ядосани

Обичате ли да играете Angry Birds? Заедно с вас, тази забавна компютърна игра е обожавана от милиони деца и възрастни по целия свят. Първият опит за прехвърляне на любимата игра с птици и прасета на големия екран събра в боксофиса над 400 милиона долара. Това лято ще имаме още една ярка премиера – „Angry Birds“ – втора част. Премиерата е насрочена за 23 август – точно в разгара на лятото и точно, когато всички са почивка, дори и родителите ви. Вземете и тях, ще им хареса. А основната изненада на филмовия екран е чудесна! Героите не са толкова ядосани, колкото всички си мислят. Познатата история за конфронтацията на прасета и птици ще се обърне с главата надолу. Заклетите врагове са принудени да обединят силите си пред един нов, невероятно силен и коварен враг. Много ядосаната Зита Бърд иска да замрази всичките си далечни роднини. Само прословутите зелени прасета могат да помогнат на птиците. Ще има голяма битка!

Цар Симба се завръща с триумф

„Цар Лъв“ – един от най-известните анимационни филми на всички времена се завръща още по-страхотен. Първото запознанство с лъва Симба е станало през 1994 г., когато все още вашите мама и татко са били деца. Оттогава израсна цялото поколение зрители, които вече са станали родители. И това лято за вас се появи възможността да се потопите в обновения свят на известния „Цар Лъв“! Симбае роден в семейството на лидера на лъвовете Муфаса и трябва да бъде следващият цар на джунглата. Но коварният чичо Скар има други планове... 3D ефектът на познатия сюжет създава фантастична и в същото време реалистична атмосфера на африканската савана. Планирайте среща с любимия си лъв от 19 юли – не пропускайте възможността да се потопите в тайнствения свят на дивата джунгла.

Има една важна характеристика на новия „Цар Лъв“. Всички чудеса на съвременната анимация можете да оцените на огромния екран IMAX (попитайте дали има такъв в киното). Директно от вашия стол ще отидете на вълнуващо пътуване през гореща Африка без туристически агенции и самолети.

„Към безкрая и отвъд“

Този анимационен филм също има дълга и интересна история. Първата серия е издадена през 1995 година. За една четвърт век се появиха три серии от „Играта на играчките“, всяка от която завинаги спечели сърцата на децата. Бъдете сигурни – новите приключения на любимите ви играчки са още по-неочаквани и зашеметяващи. Ще видите завръщането на стар приятел – каубоя Уди, както и ще се запознаете с новите герои като Бо Пип от 28 юни – да, вече го дават така че бързайте към киното.

На велико пътешествие

Може ли да пренесеш на ръце едно бебе панда от руската тайга до бамбуковите гори на Китай? Естествено, стига да си решителна кафява мечка като Мик-Мик, който получава новороденото по погрешка от объркан щъркел и с дружинка смели и смешни животни тръгва да прескача Великата китайска стена, за да отнесе пандата при истинските ѝ родители. Ако си падате по приключенията на път, ще харесате и тази руска анимация, писана от Били Фролик – човек от сценарния екип на „Мадагаскар“, който отново залага добри разговори и безгрижни смешки между крачките на своите герои, включващи този път хиперактивен заек, приказлив пеликан, страхлив вълк и романтичен тигър. Вече в кината отидете на „Великото пътешествие“.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град