игри за навън

Начало | игри за навън | С лабиринт от пръчки става забава, на която всеки би завидял

С лабиринт от пръчки става забава, на която всеки би завидял

Аз детето | 2018-11-13

С лабиринт от пръчки става забава, на която всеки би завидял

Знаете ли, че навън – точно пред входа на блока ви, в двора на къщата или в близкия парк, че дори и в двора на училището ви дебнат истински дракони. Също така има и един страшен лабиринт, който трябва да преминете, ако искате да станете най-добрия рицар, магьосник или смела принцеса на света. Как, не сте ли ги виждали досега? Сигурно защото не сте мислили достатъчно. Помислете, представете си и ще ги видите. Ако пък дори и тогава не успеете, поне можете наистина да си направите интересен лабиринт, с който да организирате една страшно забавна игра, в която всеки би искал да се включи. Дори и старият ви дядо – наистина нашият го направи и много се забавлява с децата!

Какво точно имаме предвид ли? Ей сега бързичко ще разберете! Когато сте навън и някак си не можете да измислите нищо на което да играете, предлагаме ви да се обърнете към природата. Съберете всякакви пръчки, клонки и други подобни, които са около вас. След това ги наредете в един огромен лабиринт. Знаете какво е това, нали? Път по който да вървиш или по-скоро много пътища, които завиват насам или натам и има само един изход от лабиринта. Но докато стигнеш до него – объркваш се доста. Това е най-доброто обяснение, което ние можем да ви дадем. След като направите лабиринта от пръчки – дори и самото му подреждане е забавно, има няколко варианта – или просто да си направите игра преструвка, че там има дракони и вие сте смели рицари и принцеси, които се опитват да победят дракона и да излязат от лабиринта, което е доста забавно... Просто опитайте!

Ако пък това ви се струва прекалено бебешко, винаги можете да си направите състезание кой най-бързо ще излезе от лабиринта от пръчки. Също така всеки от вас може да нареди лабиринт от пръчки и останалите да минат през него и този, чийто лабиринт затрудни най-много останалите – той е победител.

Което и да решите да опитате сме сигурни, че много ще се забавлявате. Това са само едни пръчки пък вижте каква забава става!

По идея от mothernatured.com



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град