интересно

Начало | интересно | Седмицата в ТикТок: танци, стълби и „мипан жужужужу“

Седмицата в ТикТок: танци, стълби и „мипан жужужужу“

Аз детето | 2020-08-24

Знаете ли какво се случва тази седмица в ТикТок и кои са най-популярните трендове, които можете да последвате? Или пък дали вече не сте направили някой от тях, без дори и да подозирате? Няма нужда да се ровите часове наред в секцията „For You“ и да сравнявате брой харесвания и последователи! За да ви спестим време, а и много броене, всяка седмица ще ви показваме кои са най-популярните от най-популярните трендове и клипове свързани с тях! Така че ако сте фен на ТикТок, четете и гледайте клиповете, за да сте информирани за най-важното от седмицата.

Този път седмицата в приложението е леко досадна и доста изненадваща! Пригответе се да покажете любимите си обувки и да станете доста популярни, да танцувате... забележете – на българска песен, както и да ви стане досадно толкова много, че накрая да ви хареса. Ще чувате много „„мипан жужужужу“ по всякакви поводи и с всякакви клипове! Но нека ви разкажем още малко!

#mipan

Кой да повярва, че руска песен от реклама за зърнена закуска може да стане популярна в ТикТок, та чак да досади невероятно много. От известно време всеки я слага на всичко! Независимо дали наистина яде зърнена закуска или пък къпе котката, прави си прическа, плува или снима красив залез. „Мипан жу жу жу, ах как вкусно“ извира от всеки потребител. Признаваме, че отначало тази песничка ни допадаше, но сега вече... Имаме чувството, че мозъкът ни я пее и докато спим. И все пак ако искате да станете известни поне за известно време... Знаете кой звук да използвате! За каквото и да е! Но предвид нагласите напоследък, най-хубаво ще е да направите клип, за да покажете колко досадно е това – ето такъв или пък да я превърнете поне в танц.

#ednosyrce

Като говорим за танци, какво ще кажете за това? Българска песен с танц измислен от сънародник е най-популярната в ТикТок тази седмица, не е ли готино? Само можем да ви кажем, че песента си я бива, така че научете танца от тук и се включете. Нека я подкрепим!

#stairschallenge

Любимите ви чифтове обувки, малко стълби и леки познания за ефектите в ТикТок могат да ви направят популярни с този тренд. Всъщност смятаме, че е доста интересен и оригинален, така че ще го опитаме тези дни. Надяваме се да ни се получи ето толкова ефектно, както и на вас.

#happydance

Смятаме, че хаштагът си казва всичко, но все пак – още един танц. Всъщност е лесен, но и готин, а ако облечете и нещо такова става страхотно видео. Така че опитайте – това не е никак лоша популярност.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град