фокуси

Начало | фокуси | Срязани пък си остават цели – един от най-старите и най-впечатляващи фокуси, които да опитате още сега

Срязани пък си остават цели – един от най-старите и най-впечатляващи фокуси, които да опитате още сега

Аз детето | 2019-10-10

Естествено е всеки да обича да измисли фокус невиждан и нечуван досега. Това обаче не е чак толкова лесна работа, особено ако нямаш дълъг опит с фокусите. Питайте всеки фокусник и ще ви каже точно това. Така че вместо да се впускаш в съчиняването на някой, който в крайна сметка няма да се получи, защо първо не опиташ стар, но добре изпитан и не по-малко интересен фокус. Какво ще кажете например за номера да сложите в плик за писмо малко пари, да го разрежете на две, а пък парите като по чудо да си останат здрави. Особено готино ще бъде ако парите не са ваши и наблюдавате как човекът на който са ви гледа с желание, но и истински стрес какво ще стане. Повярвайте – безценно изживяване и за фокусника и за този, чиито пари влизат в номера.

И същевременно толкова лесно за подготовка и правене! Искате ли да опитате? Ето как! Просто преди да изпълните фокуса от вътрешната страна на плика за писмо по средата изрежете малко квадратче. Но само от едната част на плика, защото когато го обърнете трябва да си изглежда недокоснат. После е лесно! Излизате, молите някой да ви даде пари, хартиени разбира се и ги слагате в плика. Взимате ножицата и режете, като преди това за по-голям ефект покажете, че пликът за писмо е цял, разбира се без да го обръщате. Внимавайте и докато го отрязвате на две, може би ще ви трябват една-две тренировки и няколко изхабени плика, за да не се окаже накрая, че наистина сте разрязали парите. Ще бъде доста неудобно.

Целта е да можете да разрежете плика наистина, но да минете под парите и да не ги докосвате. Именно затова служи малкото отворче, което сте направили предварително. С малко повече внимание и старание ще овладеете фокуса до съвършенство и ще станете най-добрите, които Не режат пари, а само плика за писмо! Страхотен ефект е, опитайте и ще се убедите сами!

За тренировка можете сами да опитвате първо не с пари, а с непотребна хартия, изрязана така, че да е с големината на банкнота.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град