афиш

Начало | афиш | Столичният куклен театър с две пъстри премиери за палави хлапета

Столичният куклен театър с две пъстри премиери за палави хлапета

Аз детето | 2019-12-10

Столичният куклен театър с две пъстри премиери за палави хлапета

Столичният куклен театър ще подари цели два спектакъла на най-малките зрители по случай Коледа. Първата премиера е на „Искаш ли подарък“ – представление за деца над 3 години на 14 декември от 17 часа. Автор и режисьор е Веселин Бойдев, сценография-Ангелина Ризова, музика – Александър Логозаров.

Кой не обича подаръците? Всички деца за Коледа искат играчки за подаръци, но какви ли подаръци желаят самите играчки? Балеринката Лили, заекът Зоро и роботът Роби бродят сами по улиците на големия град в снежната буря, за да открият пощенска кутия, в която да пуснат своето писмо до Дядо Коледа. Интересно, какво ли са си пожелали те за празника?

Втората пъстра премиера е на „Бисквитко спасява Коледа“ – представление за деца над 3 години –на 15 декември от 10.30 и от 12 часа. Драматизация и режисура: Бояна Минковска-Николова Сценография: Бояна Минковска-Николова, музика: Мишо Шишков.

В тази ароматна и снежна история пекарите Роня и Мартин ще ни разкажат за приключенията на храброто бисквитено човече Бисквитко, което заедно с Лоса и Бухала, тръгва на експедиция в снежната нощ, за да достави кутиите с коледни курабийки за празника. Приятелите минават през различни смешни и опасни приключения, за да изпълнят задачата си и дори успяват да избягат от гладната Лиса и да се завърнат в пекарната като истински герои.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град