любими герои

Начало | любими герои | Супергеройски джаджи, които всеки мечтае да има

Супергеройски джаджи, които всеки мечтае да има

Аз детето | 2018-02-27

Супергеройски джаджи, които всеки мечтае да има

Знаете, че всеки супергерой си има своята уникална сила. Нещо, което го отличава от всички останали! Нещо, което помага и на хората да го отличават и дори и случайно да е забравил костюма си, ако реши да се издаде, ще го познаете по силата! Има обаче още едно невероятно нещо без което нито един от тях не би излязъл да спасява дори котенце качено на дърво! Това са техните невероятни джаджи. Почти всеки супергерои си има такава. Може да не сте им обърнали такова внимание докато летят във въздуха или се борят с най-страшните чудовища, но тези джаджи са основните им помощници. Те служат като щитове, оръжия, специални инструменти и... можем още много да изреждаме, но се досещате за какво говорим. Затова сега решихме да ви запознаем по-отблизо с най-най-отличителните супергеройски джаджи и да споделим с вас мечтите си да ги имаме!

Щитът на Капитан Америка

Този щит, който изглежда страхотно, е създаден от бащата на Тони Старк от вибраний и е невероятно полезен като щит и е смъртоносен като оръжие. Той не само действа като бумеранг, но е и невероятно здрав, дори е в състояние да издържи удара от чука на Гръмовержеца Тор! Като стана дума...

Чукът (Мьолнир) на Тор

Тор не би бил Всемогъщ без невероятния си чук Мьолнир, чието име буквално се превежда като „Този, който разбива“. Може да е странна джаджа, но все пак си е джаджа, която е неразрушима, може да създава магически нива на гръмотевици и светкавици и се връща към собственика си точно като бумеранг. Джаджа, достойна за Бог.

Пръстенът на Зеления фенер

Този пръстен дава почти безкрайни възможности на оня, който го притежава, които са ограничени единствено от неговото/нейното въображение. Той може да влияе върху универсални сили, както и да ги манипулира, включително върху електромагнитни енергии като светлина, радиация и гравитация. Освен това осигурява защита като създава различни силови полета около много предмети, което го прави една от най-мощните джаджи на супергерой в историята!

Сърфбордът на Сребърния сърфист

Сребърният сърфист може да не е от най-популярните супергерои, но възможността да преминава през времето и пространството на сърфборд е просто жестока! Освен това сърфбордът има телепатична връзка със Сърфиста и функционира като продължение на неговото тяло.

Бастунът на Деърдевил

Преди всичко е страхотно, че в цивилния си живот Дяволът на доброто го използва като бастун, така че винаги му е подръка, в случай че възникне някаква неприятност. Но страхотното на това оръжие се крие в неговата многообразност; то може да се използва при сбиване, като нунджако и дори като кука.

Изстрелвачката на паяжини на Спайдърмен

Защо? Защото е възможно най-страхотното транспортно средство – люлеене над трафика от сграда на сграда, без каквито и да било ограничения. Освен това позволява на Спайди да впримчва престъпници и да хвърля топки от мрежа по тях.

Батарангът на Батман

Коланът на Батман е пълен с шантави и страхотни джаджи и с лекота може да накара инспектор Гаджет да се изчерви. Но ако трябва да си изберем само един, бихме се спрели на батаранга, който в основни линии е по-готина версия на бумеранга.

Костюмът на Ант-Мен

Формулата на Ханк Пум за промяна на размера на човек е нещо с несравним потенциал. Той не само може да променя размера на човек и неговата маса, но с него може да се постигне квантовата реалност.



Коментари
1 коментар

Детелина Ангелова, 33 г.,

Публикувано на 12.03.2018

Може ли да поръчам ако има наличен пръстен на Зеления Фенер

От редакцията: Здравейте, за съжаление не продаваме подобни неща. Тази статия сме написали просто така за забавление. Но ако разберем, че се продава някъде у нас нямаме нищо против да ви кажем. :-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град