зоокът

Начало | зоокът | Всяка сутрин куче носи закуска от моркови на... коня си

Всяка сутрин куче носи закуска от моркови на... коня си

Аз детето | 2020-08-21

Всяка сутрин куче носи закуска от моркови на... коня си

Сутрешната практика на куче да носи моркови за закуска на кон – негов пръв приятел, трогна потребителите на Туитър и за броени дни събра над 2,2 милиона гледания, пише в. „Дейли стар“. Трогателните кадри според редица ползватели потвърждават защо кучетата са считани за „удивителни създания“. Видеото показва как кучето излиза от къщата на стопанина си с морков в уста и хуква право към плевнята, след което се появява от другата страна на оградата, където го очаква конят. Без да проявява признаци на страх, грижовното куче застава пред своя най-добър приятел, очаквайки търпеливо той да вземе закуската си, след което се връща в къщата.

Клипчето първоначално е качено във Фейсбук през 2017 г. от жителка на Минесота, САЩ. Нов живот на видеото в Туитър „вдъхва“ бившата звезда на НБА Рекс Чапман, който преди броени дни го качва в социалната медия, придружено от коментара: „Всяка сутрин това добро куче носи морков за закуска на най-добрия си приятел“.

Клипчето вече е гледано над 2,2 милиона пъти, а потребителите не пестят похвалните коментари за кучето. „Ето още един пример, който показва, че кучетата наистина са удивителни създания“, гласи възторженият туит на потребител. „Видеото е страхотно. Кучетата са божи дар за човечеството“, пише друг.

Прочетете още:
Четири изненадващи действия, с които кучето казва „Обичам те!“
Това са те: 10-те най-умни породи кучета в света



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град