любими герои

Начало | любими герои | Вземете си „Съкровище, пищови и южни морета“ и елате на приключение!

Вземете си „Съкровище, пищови и южни морета“ и елате на приключение!

Аз детето | 2018-01-12

Вземете си „Съкровище, пищови и южни морета“ и елате на приключение!

Обичате ли пиратите, скритите съкровища и корабите? А какво ще кажете за Васко да Гама, за Робинзон Крузо или пък за Филип Форстер („Морското вълче“)? Намирате ли тези герои за безкрайно интересни? Какво мислите за Кале Бломквист? Гледали ли сте с възхищение филми като тези за Индиана Джоунс или пък дори Дори (сещате се, онази сладка рибка)? Ако поне на един от въпросите сте отговорили със силно „дааааааа“ или просто сте си го помислили, тогава имаме за вас едно невероятно предложение. Ще ви запознаем с Марти, Надя, Габи, Владо и още няколко куп весели хлапета, които ще ви отведат на приключение. Всъщност няма да е само едно, а ще са много, които ще ви оставят без дъх!

Ако пък гореспоменатите имена не ви говорят почти нищо, то отново се пригответе да се запознаете с веселите хлапета Габи, Владо, Марти... сещате се. Те ще ви покажат колко много сте изпуснали и ще ви открият чисто нов свят – света на приключения, каквито не сте и сънували. При това могат да го направят още сега! Не се притеснявайте, няма нужда да чистите стаята в момента, никой няма да я види. Освен ако дрехите и всички хартийки не са на любимия ви диван или кресло. Тогава ги махнете оттам, настанете се удобно и вземете в ръце книгата на Калоян Захариев „Ваканциите на Надя и Мартин: Съкровище, пищови и южни морета“!

Пригответе се да треперите из опасни пещери, в търсене на съкровища, да пътувате с величествени кораби и да се сприятелявате със страховити пирати. Пригответе се да препускате от едно приключение в друго, от беля в забава, от страшни във весели сцени и разбира се да намерите най-блестящото и най-невероятно съкровище от всички. Съкровището на съкровищата и при това всичко ще се случва, докато научавате интересни факти от световната история, които със сигурност не знаете, а най-вероятно и учителката ви по история не знае!

Надин и Мартин са силни персонажи, във всеки един смисъл на думата – и са добре написани, и не им липсва нито кураж, нито пък дръзко остроумие. Отракани хлапета и това си е! Запратете ги на шеметно пътуване през екзотични кътчета и какви ли не опасности и само гледайте как ще се справят с предизвикателствата. „Съкровища, пищови и южни морета“ от Калоян Захариев е всичко, което ви трябва за едно бомбастично пътешествие!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град